Get 3 free quotes on energimærke • Det er værd at vide, at disse omkostninger er middelværdier for forskellige husstande, baseret på en antagelse om, at boligen opvarmes i 9 timer hver ugedag og 16 timer om dagen i weekenden, hvor det primære opholdsområde opvarmes til 21 ° C, og resten af hjem til 18 ° C.
  Hvorfor er energimærke nummer 1-anbefaling ikke draft-proofing? Vi besvarer dette spørgsmål i vores blog.
  Dine opvarmning præferencer kan være forskellige, i hvilket tilfælde de faktiske opvarmning besparelser vil også være forskellige, og kan enten være højere eller lavere - hvis du bruger mere 3 tilbud tilstandsrapport, vil du spare mere. Varmtvands- og belysningsestimaterne er baseret på husets størrelse: For eksempel antages det, at et 4 værelses hus vil blive besat af mindst 4 personer, og en sengs lejlighed har 1 eller højst 2 personer der bor der. Hvis de fire sengeboliger kun har en beboer, vil deres belysning og brug af varmt vand sandsynligvis være mindre end energimærke-estimatet.
  Hvis du har grund til at tro at der er sket en fejl, kan du udfordre DEA, hvis akkrediteringsoplysninger er givet på energimærke.

  Homebuyer & sælgers vejledning til læsning af et energimærke: del 2
  Energimærke(energimærke) giver information, der kan være meget nyttigt for både homebuyers og homesellers, men kun hvis du ved hvad du skal gøre med det. Denne artikel skal læses sammen med tidligere vejledninger til læsning af side en af ​​energimærke for købere og lejere og for sælgere. Jeg vil dække for udlejningsejendomme en fremtidig blog.
  Resten af ​​energimærke indeholder to særligt vigtige områder: For det første husets nuværende funktioner og for det andet anbefalinger til forbedring af hjemmet.


Log in to reply
 

Looks like your connection to NodeBB was lost, please wait while we try to reconnect.